souhlasíme s Pučmelounem, starý stránky byly lepší. Byly v češtině a nemíchala se tam slovenština. V hlavičce je XM ale kam se podíváš všude BX, C5 apod. Placené členství mě fakt nebolelo byla to směšná částka. A vadí mi, že začínáme od nováčků - až se sem dostanou fotky tak budou od anonymů? Nebo si je někdo přivlastní?
nazdar pane..
chapu ze stranky jsou zase neco neveho ale ver mi Miro ze je to jen o zvyku to ja jako by jsi pil plzen a ono ji prestali delat,Gambac bude hnusnej ale stejne si zvyknes
klub se ladi tak mej strprni BX a C snab bzro vymizi je to nasledek jakeho si propojeni casti klubu ,napriklad inzerce a CCCA..a taky toho ze tyto kluby bezi na stejnem engine..
o vlastnictvi fotek nikdo nepride (alespon doufam) a na jejich presunu se pracuje ale neni jich malo to ostatne vis taky nejlip sam tak mej trpelivost
placene clenstvi je prozatim pozastaveno a web bude do jeho uplneho doladeni pristupny vsem..pokud ti vadi ze jsi novacek vymyslim specialne pro tebe statut stareho psa
to s tim prihlasenim to moc nechapu,muzes byt konkretni ...
nazdar pane..
chapu ze stranky jsou zase neco neveho ale ver mi Miro ze je to jen o zvyku to ja jako by jsi pil plzen a ono ji prestali delat,Gambac bude hnusnej ale stejne si zvyknes :)
klub se ladi tak mej strprni BX a C snab bzro vymizi je to nasledek jakeho si propojeni casti klubu ,napriklad inzerce a CCCA..a taky toho ze tyto kluby bezi na stejnem engine..
o vlastnictvi fotek nikdo nepride (alespon doufam) a na jejich presunu se pracuje ale neni jich malo to ostatne vis taky nejlip sam :)) tak mej trpelivost
placene clenstvi je prozatim pozastaveno a web bude do jeho uplneho doladeni pristupny vsem..pokud ti vadi ze jsi novacek vymyslim specialne pro tebe statut stareho psa :palec
to s tim prihlasenim to moc nechapu,muzes byt konkretni ...
30.12.2009 09:36 -
Re: Diskuze o staých a nových stránkách
Martine sáhni si do svědomí a možná i do staré pošty, skypu apod. Kolikrát jsem ti navrhoval, že ti s tím pomůžu, kolikrát jsme chtěl přístupy? A nic se nedělo. Takže tohle tady nezkoušej.
jak to tady ctu nestacim se divit...misto konstruktivni kritiky konkretni veci mas jen spoustu kecu o tom jak je to hnusne ovsem prilozit ruce k diu se ti nejak nechce..pokud se ti neco nelibi udelej vlastni navrh,zarid vlasni web prostor o ktery se budes starat a kdyz to bude lepsi nez tohle proc ne...za celou dobu chodu stranek si se nikdy nezeptal jestli neni neco potreba prisel jsi k hotove veci jako 99% ostatnich pasivnich clenu klubu ale kdyz jsem stranky postavil z nuly nepomohl mi vubec nikdo,teda krome kecu tope podobnych jak je to o nicem a hnusny a nasledne chodi dodnes..proc? protoze je to o nicem a hnusny?--mozna by ses mel trochu zamyslet,nic osobniho ale stranky kolem citroenu vytvoril a vede celkem nadany tym ktery vi co ma delat..vyvoj netrval dva ani tri ani dny je to prace vice nez rocni a neustale je vyviji a doplnuje..je potreba si take uvedomit ze tento vzhled je sice novy ale prinese spoustu novinek a pomucek a take rychlejsi a kvalitnejsi pristup..pokud se ti vzhled nelibi je mi to lito ,nicmene budes se s tim muset smirir...diky za pochopeni
Martine sáhni si do svědomí a možná i do staré pošty, skypu apod. Kolikrát jsem ti navrhoval, že ti s tím pomůžu, kolikrát jsme chtěl přístupy? A nic se nedělo. Takže tohle tady nezkoušej.
30.12.2009 09:43 -
Proč tady vlastně ještě není ta anketa jestli staré nebo nové stránky? Jestli můžu poprosit, tak jí sem prosím dejte. Mohla by být zajímavá.
Proč tady vlastně ještě není ta anketa jestli staré nebo nové stránky? Jestli můžu poprosit, tak jí sem prosím dejte. Mohla by být zajímavá.
30.12.2009 10:18 -
klub prosel pri poslednim padu jiz nekolitakemu utoku hackeru,tentokrat z ruska..pri hledani pomoci u spravce webhostingu jsem dosel k nazoru zmenit hosting a take z duvodu zastaraleho jadry systemu i komplet engine...
musim ale podotknout ze to neni jediny duvod..je to take laxnost a uplny nezajem clenu klubu o jakekoliv deni ci podani pomocne ruky ci podileni na chodu techto stranek,jedine co ,ceho jsme svedky ted je kritika na jiz hotove..
Samozdrejme az na vyjimky ktere se daji jmenovat..napriklad Klokan je snad jediny kdo po odchodu plechra vzdy cas od casu vypoti nejaky ten clanek..je to i Lihunak ktery se podilel nejakou merou i vedenim nasi kasy kterou nam Plechr vycistil...musim ale take rict ze Vasek pravdepodobne v zavalu prace uz mi pres pul roku nebere telefon a nereaguje ani na sms ci skype....
Dalsi duvod je i ma pracovni vytizenost v nove servisu ktery jsem nove otevreli tak i fakt ze mam dalsi aktivity na letisti v Roudnici...
Budu rad za kazde pripominky rady a navody jak stavajicich clenu tak i novacku...prispevky typu to je hnus ,vratte tam to stare za pomoc opravdu povazovat nelze...je potreba si uvedomit ze stranky vznikly tak ze pomoci jiz zkusenych webdesigneru ,navic zapalenych pro tyto auta, a to zdarma bez naroku na honorar..jedine co nas to jako klub bude stat je pripadne prispeni na napriklad nove datove uloziste a podobne.....
momentalni podoba stranek neni zdaleka konecna a bude se postupne doladovat a vychytavat..presunuty budou postupne vsechny stare prispevky z for a take fotogalerie vcetne clanku...je to mravenci prace tak mejte prosim strpeni,vse bude ...
myslim ze je tu spoustu novinek na ktere je si potreba zvyknout ,mezi nektere je jmenovite :
-vylesene SZ
-propojeni inzerce BX,XM,C5
-CCCA je database servisu s polu s nazory na ne opet spolecna s XM,C5,BX
-pomerne komfortni online chat
-diskusni forum s moznosti editace a jednoducheho vkladani obrazku a linku
-vyreseny jsou take registrace novych clenu kde ze zabrani anonymum a spamu
-pomerne komfortni uzivatelsky profil se spoustou dalsiho
-atd,atd
-selekce mrtvych dusi ..automaticke ruseni nicku pri rocni neaktivite
jeste par pripominek...
budu se opakovat nicmene jak jsem uz psal soucasne jadno stranek je prevzato z C5 a BX klubu,proto se muze stat ze se tu a tam obevi misto XM text C5 ci BX,bude rad kdy me nato upozornite kde nam to uniklo...tak bych poprosil o nahlaseni ruznych preklepu ci slovenskeho textu,zpusobene castecne narodnosti casti tymu ktery se ted o nas web bude starat
k registraci:
stavajici clenove kteri uz ucet na starem klubu meli staci kdyz se prihlasi se svym nickem a jakymkoliv heslem...budou presunuti na stranku kde si vlozi svuj nick a do mailu dostanou za par minut heslo nove ktere si muzou zmenit v profilu dle sve libosti....
pokud by jste meli nejake dalsi dotazy nebo vam neco nebude fungovat napiste SZ ci mail...
placene clenstvi:
klub bude az do odvolani a doladeni plne pristupny pro kazdeho a do vsech sekci...zmenu ohlasime s dostatecnym odstupem dopredu...to ovsem neznamena dobrovolne prispeni do nasi kasy
Profil:
protoze clenska zakladny se presunula se vsim vsudy rad bych poprosil stavajici cleny kteri nemaji vyplneni profil aby tak udelali,diky moc...
tak a ted neco malo mych slov...
klub prosel pri poslednim padu jiz nekolitakemu utoku hackeru,tentokrat z ruska..pri hledani pomoci u spravce webhostingu jsem dosel k nazoru zmenit hosting a take z duvodu zastaraleho jadry systemu i komplet engine...
musim ale podotknout ze to neni jediny duvod..je to take laxnost a uplny nezajem clenu klubu o jakekoliv deni ci podani pomocne ruky ci podileni na chodu techto stranek,jedine co ,ceho jsme svedky ted je kritika na jiz hotove..
Samozdrejme az na vyjimky ktere se daji jmenovat..napriklad Klokan je snad jediny kdo po odchodu plechra vzdy cas od casu vypoti nejaky ten clanek..je to i Lihunak ktery se podilel nejakou merou i vedenim nasi kasy kterou nam Plechr vycistil...musim ale take rict ze Vasek pravdepodobne v zavalu prace uz mi pres pul roku nebere telefon a nereaguje ani na sms ci skype..:-((((..
Dalsi duvod je i ma pracovni vytizenost v nove servisu ktery jsem nove otevreli tak i fakt ze mam dalsi aktivity na letisti v Roudnici...
Budu rad za kazde pripominky rady a navody jak stavajicich clenu tak i novacku...prispevky typu to je hnus ,vratte tam to stare za pomoc opravdu povazovat nelze...je potreba si uvedomit ze stranky vznikly tak ze pomoci jiz zkusenych webdesigneru ,navic zapalenych pro tyto auta, a to zdarma bez naroku na honorar..jedine co nas to jako klub bude stat je pripadne prispeni na napriklad nove datove uloziste a podobne.....
momentalni podoba stranek neni zdaleka konecna a bude se postupne doladovat a vychytavat..presunuty budou postupne vsechny stare prispevky z for a take fotogalerie vcetne clanku...je to mravenci prace tak mejte prosim strpeni,vse bude :palec...
myslim ze je tu spoustu novinek na ktere je si potreba zvyknout ,mezi nektere je jmenovite :
-vylesene SZ
-propojeni inzerce BX,XM,C5
-CCCA je database servisu s polu s nazory na ne opet spolecna s XM,C5,BX
-pomerne komfortni online chat
-diskusni forum s moznosti editace a jednoducheho vkladani obrazku a linku
-vyreseny jsou take registrace novych clenu kde ze zabrani anonymum a spamu
-pomerne komfortni uzivatelsky profil se spoustou dalsiho
-atd,atd
-selekce mrtvych dusi ..automaticke ruseni nicku pri rocni neaktivite
jeste par pripominek...
budu se opakovat nicmene jak jsem uz psal soucasne jadno stranek je prevzato z C5 a BX klubu,proto se muze stat ze se tu a tam obevi misto XM text C5 ci BX,bude rad kdy me nato upozornite kde nam to uniklo...tak bych poprosil o nahlaseni ruznych preklepu ci slovenskeho textu,zpusobene castecne narodnosti casti tymu ktery se ted o nas web bude starat;-)
k registraci:
stavajici clenove kteri uz ucet na starem klubu meli staci kdyz se prihlasi se svym nickem a jakymkoliv heslem...budou presunuti na stranku kde si vlozi svuj nick a do mailu dostanou za par minut heslo nove ktere si muzou zmenit v profilu dle sve libosti....
pokud by jste meli nejake dalsi dotazy nebo vam neco nebude fungovat napiste SZ ci mail...
placene clenstvi:
klub bude az do odvolani a doladeni plne pristupny pro kazdeho a do vsech sekci...zmenu ohlasime s dostatecnym odstupem dopredu...to ovsem neznamena dobrovolne prispeni do nasi kasy :-))
Profil:
protoze clenska zakladny se presunula se vsim vsudy rad bych poprosil stavajici cleny kteri nemaji vyplneni profil aby tak udelali,diky moc...
30.12.2009 10:19 -
Honzo a s cim si pomohl ? bud konkretni prosim ...znovu opakuju kritizovat umi kazdej ale skutek ?
Honzo a s cim si pomohl ? bud konkretni prosim ...znovu opakuju kritizovat umi kazdej ale skutek ?
30.12.2009 10:21 -
Honzo promin ale uz zadna anketa...proc taky? aby z 636 clenu hlasovalo 12 ? ..ted si promitni minulost ty...
Honzo promin ale uz zadna anketa...proc taky? aby z 636 clenu hlasovalo 12 ? ..ted si promitni minulost ty...
30.12.2009 10:28 -
Nebylo mi umožněno pomoct !!!
A nechápu proč narážíš na ankety - za dobu co jsem v klubu jsem se žádné nezúčastnil - protože žádná NEBYLA !!!
znovu se ptam cim jsi chtel pomoct?,navrhy? jake bud konkretni..
no vidis bude to tim ze nejsi na klubu mozna moc dlouho...zeptej se treba Lihunaka jak dopadali ankety nebo kvizy?..myslim ze to ale davno vis sam...
nicmene tento thread resi stavajici stav stranek a ne ankety ci podobne veci,zkus me se toho drzet..dik
PS: chat je myslim nejlepsim resenim tve "krivdy"
znovu se ptam cim jsi chtel pomoct?,navrhy? jake bud konkretni..
no vidis bude to tim ze nejsi na klubu mozna moc dlouho...zeptej se treba Lihunaka jak dopadali ankety nebo kvizy?..myslim ze to ale davno vis sam...
nicmene tento thread resi stavajici stav stranek a ne ankety ci podobne veci,zkus me se toho drzet..dik
PS: chat je myslim nejlepsim resenim tve "krivdy" :-d
30.12.2009 10:34 -
to s tim prihlasenim to moc nechapu,muzes byt konkretni ... nazdar pane.. chapu ze stranky jsou zase neco neveho ale ver mi Miro ze je to jen o zvyku to ja jako by jsi pil plzen a ono ji prestali delat,Gambac bude hnusnej ale stejne si zvyknes klub se ladi tak mej strprni BX a C snab bzro vymizi je to nasledek jakeho si propojeni casti klubu ,napriklad inzerce a CCCA..a taky toho ze tyto kluby bezi na stejnem engine.. o vlastnictvi fotek nikdo nepride (alespon doufam) a na jejich presunu se pracuje ale neni jich malo to ostatne vis taky nejlip sam tak mej trpelivost placene clenstvi je prozatim pozastaveno a web bude do jeho uplneho doladeni pristupny vsem..pokud ti vadi ze jsi novacek vymyslim specialne pro tebe statut stareho psa to s tim prihlasenim to moc nechapu,muzes byt konkretni ...
Přihlášení - dvakrát jsem zkoušela "zapomenuté heslo" a do druhého dne mi žádné nové nepřišlo. Zkusila jsem i možnost kontaktovat admina kde jsem uvedla svůj mail a stejně nic nepřišlo. To jsme měli na mysli.
Je fakt že tohle tvoje vysvětlení se mohlo objevit už na starých stránkách, mohlo se předejít spoustě nedorozumění a prvního návalu nelibosti.
Přihlášení - dvakrát jsem zkoušela "zapomenuté heslo" a do druhého dne mi žádné nové nepřišlo. Zkusila jsem i možnost kontaktovat admina kde jsem uvedla svůj mail a stejně nic nepřišlo. To jsme měli na mysli.
Je fakt že tohle tvoje vysvětlení se mohlo objevit už na starých stránkách, mohlo se předejít spoustě nedorozumění a prvního návalu nelibosti.
30.12.2009 10:42 -
pri citovane odpovedi pouzij tlacitko CITOVAT vlozi se to do takoveho ramecku a bude to prehlednejsi....
na to prihlaseni se podivame..nicmene vzhledem k tomu ze jste se prihlasili se to nakonec povedlo..ono prihlaseni se posila na ten mail ktery mel kazdy clen v profilu...nicmene kouknem nato
s tim vysvetlenim mas pravdu..nicmene stalo se
pri citovane odpovedi pouzij tlacitko CITOVAT vlozi se to do takoveho ramecku a bude to prehlednejsi....
na to prihlaseni se podivame..nicmene vzhledem k tomu ze jste se prihlasili se to nakonec povedlo..ono prihlaseni se posila na ten mail ktery mel kazdy clen v profilu...nicmene kouknem nato
s tim vysvetlenim mas pravdu..nicmene stalo se
30.12.2009 12:12 -
placene ci neplacene clenstvi te neomezovalo v tom psat ci nepsat prispevky do fora,neomezovalo te se zucastnis anket,neomezovalo te na ucasti na srazu..v tomhle vidim z tve strany vymluvu..
vlastnk klubu a stranek jsem ja,muze si to kazdy overit treba na joker.com nebo u jakehokoliv spravce domen..zmenil se jen engine stranek a co hlavne webhosting ktery mame nyni plne pod kontrolou,je rychlejsi a da se rict ze i nenapadnutelny a o to mi mimo jine slo
ano me placene clenstvi nezabranilo prispivat na stranky atd. ale mnoho lidi, kteri prisli na stranky XM clubu a videli, ze clenstvi je placene slo radeji jinam (napr. citroeny.com), hlavne kdyz chteli poradit rychle, pripadne dostat se k nejakym dokumentum....
hmm, ano vlastnikem klubu jsi ted ty, ale na jak dlouho? inu na puvodnim Bx clubu to bylo tak nejak podobne. ale samozrejme, je to ciste nahoda
ano me placene clenstvi nezabranilo prispivat na stranky atd. ale mnoho lidi, kteri prisli na stranky XM clubu a videli, ze clenstvi je placene slo radeji jinam (napr. citroeny.com), hlavne kdyz chteli poradit rychle, pripadne dostat se k nejakym dokumentum....
hmm, ano vlastnikem klubu jsi ted ty, ale na jak dlouho? inu na puvodnim Bx clubu to bylo tak nejak podobne. ale samozrejme, je to ciste nahoda ;-)
30.12.2009 12:19 -
hmm, ano vlastnikem klubu jsi ted ty, ale na jak dlouho? inu na puvodnim Bx clubu to bylo tak nejak podobne. ale samozrejme, je to ciste nahoda
vlastnikem klubu jesm pres 5 let a tak to i na dale zustava,vytvoril jsem stranky a klub z niceho kdyz ty jsi nevedel co je to xm,prave z duvodu ze citroeny cz jsou plne ega a "chytraku" navisjednou do roka padnou dalsiho pul roku nejdou,to jsou veci okterych spousta novejsich clenu jako ty nema ani packu..ale nevidim nikde duvod proc te to vlastne zajima ? ma to vliv na funkcost ci chod stranek....
citroeny.cz opravdu komentovat nehodlam...
mozna my jsi misto foukani do ohne a mlaceni prazdne slamy mohl vyplnit svuj profil,chapu moc prace je lepsi prudit
navic kdo chce admina biti,hul si najde ..hledas hul ?
chapu take mentalitu 99 % ceskeho naroda cili i clenu klubu ostavat= zadarmo az do posrani ale kdyz davat= si nechat narust i treti koleno aby bylo kam vrtat ,kdyz ty prvni dve jsou jak reseto
vlastnikem klubu jesm pres 5 let a tak to i na dale zustava,vytvoril jsem stranky a klub z niceho kdyz ty jsi nevedel co je to xm,prave z duvodu ze citroeny cz jsou plne ega a "chytraku" navisjednou do roka padnou dalsiho pul roku nejdou,to jsou veci okterych spousta novejsich clenu jako ty nema ani packu..ale nevidim nikde duvod proc te to vlastne zajima ? ma to vliv na funkcost ci chod stranek....
mozna my jsi misto foukani do ohne a mlaceni prazdne slamy mohl vyplnit svuj profil,chapu moc prace je lepsi prudit
navic kdo chce admina biti,hul si najde ..hledas hul ?
chapu take mentalitu 99 % ceskeho naroda cili i clenu klubu :dostavat= zadarmo az do posrani ale kdyz davat= si nechat narust i treti koleno aby bylo kam vrtat ,kdyz ty prvni dve jsou jak reseto
30.12.2009 12:33 -
vlastnikem klubu jesm pres 5 let a tak to i na dale zustava,vytvoriljsem stranky a klub z niceho kdyz ty jsi nevedel co je to xm,ale nevidim nikde duvod proc te to vlastne zajima ? ma to vliv na funkcost ci chod stranek....
mozna my jsi misto foukani do ohne a maceni prazdne slamy mohl vyplnit svuj profil,chapu moc prace je lepsi prudit
navic kdo chce ammna biti,hul si najde ..hledas hul ?
aha, tak uz vim, proc ti nikdo nechce pomahat
ostatni veci nehodlam komentovat, jestli si na nekoho nasranej, tak si to vyrid s nim a ne s kazdym kdo ti zacne trochu odporovat. Diskuze, OK?
aha, tak uz vim, proc ti nikdo nechce pomahat ;-)
ostatni veci nehodlam komentovat, jestli si na nekoho nasranej, tak si to vyrid s nim a ne s kazdym kdo ti zacne trochu odporovat. Diskuze, OK? ;-)
30.12.2009 12:38 -
aha, tak uz vim, proc ti nikdo nechce pomahat
ostatni veci nehodlam komentovat, jestli si na nekoho nasranej, tak si to vyrid s nim a ne s kazdym kdo ti zacne trochu odporovat. Diskuze, OK?
mozna ted budu znit hloupe ale vubec nechapu smer kterym se snazis diskusi smerovat...pripadam ti nasranej ?...bud prosim konkretni,diky
mozna ted budu znit hloupe ale vubec nechapu smer kterym se snazis diskusi smerovat...pripadam ti nasranej ?...bud prosim konkretni,diky
30.12.2009 12:43 -
ano, obcas mi prijdes jakoby nasranej ale mozna to je normalni stav...
jinak diskuzi nesmeruji, jen se ji ucastnim
ano, obcas mi prijdes jakoby nasranej ;-) ale mozna to je normalni stav...
30.12.2009 12:47 -
dodej nebo udelej lepsi budeme rani ze se pripojis k vystavbe stranek jinak nez mlacenim prazdne slamy
To nebyla kritika,jen info,nebo chcete-li,konstatování.Nehledejte kritiku za vším...
To nebyla kritika,jen info,nebo chcete-li,konstatování.Nehledejte kritiku za vším... :nevim
30.12.2009 12:48 -
ano, obcas mi prijdes jakoby nasranej ale mozna to je normalni stav...
je videt ze me neznas pane..nasranej opravdu vypadam jinak
je potreba si neplest realitu s nasranosti..nehodlas komentovat realitu z dovodu ze o tom co jsem psal nic nevis ale je ti to blne napsat aby jsi nebyl za vola ?..ano to vetsina lidi,nemusis se zato stydet...je nejsem pubertalni fracek ktery se ukryva za anonymitu internetu ,to ze muzu ujistit...
pokd mas nejake narazky ci jine pripominky primo na me ,mame sz nebo chat neni potreba hned ze startu plnit forum teoriemy o kradezich klubu at naseno nebo BX..diky za pochopeni
je videt ze me neznas pane..nasranej opravdu vypadam jinak
je potreba si neplest realitu s nasranosti..nehodlas komentovat realitu z dovodu ze o tom co jsem psal nic nevis ale je ti to blne napsat aby jsi nebyl za vola ?..ano to vetsina lidi,nemusis se zato stydet...je nejsem pubertalni fracek ktery se ukryva za anonymitu internetu ,to ze muzu ujistit...
pokd mas nejake narazky ci jine pripominky primo na me ,mame sz nebo chat neni potreba hned ze startu plnit forum teoriemy o kradezich klubu at naseno nebo BX..diky za pochopeni
30.12.2009 12:51 -
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) Autodiag, 30.12.09 13:04 Důvod: prispevek mimo rozsah vlakna,pokud se bude opakovat neustale napadani uzivatelu bude zabanovan
30.12.2009 17:46 -
...jinak doufám,že tolik lidí,kolikse tu hádá o stránkách,přijede i na nějaký sraz,můžete se pohádat tam,a z očí,do očí.Předejde se spoustě nedorozumění...
...jinak doufám,že tolik lidí,kolikse tu hádá o stránkách,přijede i na nějaký sraz,můžete se pohádat tam,a z očí,do očí.Předejde se spoustě nedorozumění... :-))