...aby jsme se vrátili k původním věcem,řešeným na foru : Po doladění připomínek týkajících se klubového znaku,jsme s Klokanem zosnovali zkušební výrobu klubových triček (k viděn byly na pálavském sraze),předběžná cena,dle výchozí ceny triček samotných,cca 150 - 180,- Kč. Barvy triček respektují ,,národní,, barvy Citroenu,tj. černá,bílá,červená,světle šedá. Byli by jsme tudíž rádi,aby jste se k tomu vyjádřili,popř.dali vědět,zda by vůbec byl zájem...
...aby jsme se vrátili k původním věcem,řešeným na foru : Po doladění připomínek týkajících se klubového znaku,jsme s Klokanem zosnovali zkušební výrobu klubových triček (k viděn byly na pálavském sraze),předběžná cena,dle výchozí ceny triček samotných,cca 150 - 180,- Kč. Barvy triček respektují ,,národní,, barvy Citroenu,tj. černá,bílá,červená,světle šedá. Byli by jsme tudíž rádi,aby jste se k tomu vyjádřili,popř.dali vědět,zda by vůbec byl zájem... :-o
Ahoj. To já určo chci taky. a hned dvě. Jedno černý a druhý červený, velikost XXL.
Ahoj. To já určo chci taky. :-) a hned dvě. Jedno černý a druhý červený, velikost XXL. :-)
Měl bych také zájem - co největší (XXL) , jedno černé , jedno červené. Dík.
Měl bych také zájem - co největší (XXL) , jedno černé , jedno červené. Dík.
Zdravím všechny,
já bych si určitě taky dvě vzala, akorát nevim, jak vypadaj (střih, logo), protože na starym klubu jsem nebyla reglá
Zdravím všechny,
já bych si určitě taky dvě vzala, akorát nevim, jak vypadaj (střih, logo), protože na starym klubu jsem nebyla reglá
Ak by vedeli tie tričká vedeli nájsť cestu na Slovensko - mal by som záujem 2 ks ( červené )
Ak by vedeli tie tričká vedeli nájsť cestu na Slovensko - mal by som záujem 2 ks ( červené )
Také bych si s dovolením vzal...pro mě a asi i jedno pro pani, ať má radost
Předpokládám, že je to předběžné kvůli zájmu a objednávky by se udělaly následovně...?
Také bych si s dovolením vzal...pro mě a asi i jedno pro pani, ať má radost;-)
Předpokládám, že je to předběžné kvůli zájmu a objednávky by se udělaly následovně...?
Jo,jo,taky by jsme potřebovali vědět v jaké cenové relaci se můžem pohybovat,samozřejmě,čím kvalitnější trička,tím dražší...cca. slušný by se daly sehnat asi za 80-140Kč.tvrdých,českých.
Jo,jo,taky by jsme potřebovali vědět v jaké cenové relaci se můžem pohybovat,samozřejmě,čím kvalitnější trička,tím dražší...cca. slušný by se daly sehnat asi za 80-140Kč.tvrdých,českých. :-d
myslim, že těch 140 je v pohodě...nikdo asi nechce, aby se za rok rozpadlo
myslim, že těch 140 je v pohodě...nikdo asi nechce, aby se za rok rozpadlo;)
zdravím je to možný ještě ted si objednat 2 trička jedno L a jedno XL díky jestli to pujde
zdravím je to možný ještě ted si objednat 2 trička jedno L a jedno XL díky jestli to pujde
Zdravím,vidím ,že se tu řeší trika XM. Je tu někde návrh jak by mělo vypadat ??
Zdravím,vidím ,že se tu řeší trika XM. Je tu někde návrh jak by mělo vypadat ??
ahoj a ještě jedna věc je tady někdo ohledně těch triček??????????? aspon nějaká odpověd at víme na čem jsme díky moooc
ahoj a ještě jedna věc je tady někdo ohledně těch triček??????????? aspon nějaká odpověd at víme na čem jsme díky moooc :-)