Už mě to napadlo před časem, ale čekal jsem, že tady časem třeba něco najdu - a nic. Takže se ptám všech xmáků jestli by byl zájem o nějaký druhy nálepek na ty naše draky? Nechal bych je u kolegy udělat a vyšlo by to na pár kaček. Napadlo nějaký logo citroenXM s adresou portálu v různých velikostech a bavách. jen bych potřeboval nějakou odezvu či nápad - jaký velikosti a barvy - návrh 10x10 cm a barvy asi bílá a černá.
Kdyby byl zájem, tak to zpracuju v correlu a nechám to udělat.
Měli jsme něco podobnýho na peugeot clubu a bylo to pěkný a poznali jsme se okamžitě
Už mě to napadlo před časem, ale čekal jsem, že tady časem třeba něco najdu - a nic. Takže se ptám všech xmáků jestli by byl zájem o nějaký druhy nálepek na ty naše draky? Nechal bych je u kolegy udělat a vyšlo by to na pár kaček. Napadlo nějaký logo citroenXM s adresou portálu v různých velikostech a bavách. jen bych potřeboval nějakou odezvu či nápad - jaký velikosti a barvy - návrh 10x10 cm a barvy asi bílá a černá.
Kdyby byl zájem, tak to zpracuju v correlu a nechám to udělat.
Měli jsme něco podobnýho na peugeot clubu a bylo to pěkný a poznali jsme se okamžitě :-)
22.01.2009 09:04 -
Re: Byl by zájem o nálepky xm klubu?
ja bych si ji dal za okno a ne do hydrauliky. bylo by to fajn určitě bych si koupil
ja bych si ji dal za okno a ne do hydrauliky. bylo by to fajn určitě bych si koupil
22.01.2009 09:32 -
Very good nápad Pucmeloune. Já sem jednoznačně pro. Hned si jednu zamlouvám. Pucmeloune dyžtak vytvoř nákej návrh nahraj to sem do fóra a podle reakcí se uvidí jestli ho neupravit či upravit. Zdar Lebeda.
Very good nápad Pucmeloune. Já sem jednoznačně pro. Hned si jednu zamlouvám. :-) Pucmeloune dyžtak vytvoř nákej návrh nahraj to sem do fóra a podle reakcí se uvidí jestli ho neupravit či upravit. Zdar Lebeda.
22.01.2009 11:35 -
Tak tady jsou nějaký návrhy ... Lepit bude možno jak rubem tak lícem. Otázkou je jestli dělat všechny nebo jen třeba 2 typy ...
Tak tady jsou nějaký návrhy ... Lepit bude možno jak rubem tak lícem. Otázkou je jestli dělat všechny nebo jen třeba 2 typy ...
23.01.2009 07:39 -
MĚ BY SE LIBILO KDYBY TA 6. BYLA CELA I S NAPISEM XM CLUB V BARVĚ ŠIPU ČERVENA OBDELNIKOVA
MĚ BY SE LIBILO KDYBY TA 6. BYLA CELA I S NAPISEM XM CLUB V BARVĚ ŠIPU ČERVENA OBDELNIKOVA
23.01.2009 08:07 -
Pucmeloune jsi od vzniku klubu (coz je cca 4 roky) jediny ktery sam od sebe vyvinul nejakou iniciativu kolem klubu,dekuji
Pucmeloune jsi od vzniku klubu (coz je cca 4 roky) jediny ktery sam od sebe vyvinul nejakou iniciativu kolem klubu,dekuji
23.01.2009 08:18 -
Moment, jak nebylo? Mam pocit ze Plechr kdysi delal klubovy samolepky na drzaky espezetky a byly i trika. Tolik z historie.
Moment, jak nebylo? Mam pocit ze Plechr kdysi delal klubovy samolepky na drzaky espezetky a byly i trika. Tolik z historie.
24.01.2009 08:59 -
..hmm a koho myslis ze to napadlo...
a kdyz jsme u toho byvime se tu o logu
pokracuj kdyz pomineme tedy Plechrovu aktivitu co bylo dal? rsp. co a kdo?
..hmm a koho myslis ze to napadlo...
a kdyz jsme u toho byvime se tu o logu
pokracuj kdyz pomineme tedy Plechrovu aktivitu co bylo dal? rsp. co a kdo?
24.01.2009 10:20 -
Hele, je mi jedno koho to napadlo, jen jsem reagoval na poznamku ze to tu jeste nebylo. Pokud se citis dotcen uved vse na pravou miru a osvetli novackum historii. Konec koncu kdo chce, at si necha logo vytetovat na zada. Ja mam jeste to stare nalepene na spz a myslim, ze to bohate staci.
Hele, je mi jedno koho to napadlo, jen jsem reagoval na poznamku ze to tu jeste nebylo. Pokud se citis dotcen uved vse na pravou miru a osvetli novackum historii. Konec koncu kdo chce, at si necha logo vytetovat na zada. Ja mam jeste to stare nalepene na spz a myslim, ze to bohate staci. :-)
další verze - obě jak s písmem černým , tak s bílým ... lepí se jen text a obrázek přímo na plech, takže je to bez podkladu.
další verze - obě jak s písmem černým , tak s bílým ... lepí se jen text a obrázek přímo na plech, takže je to bez podkladu.
24.01.2009 10:39 -
pravopisně zcela v pořádku - vzhledem k tomu, že je všechno malým písmem, tak je toto dovoleno Ale klidně ti tam ty velký písmena dám
pravopisně zcela v pořádku - vzhledem k tomu, že je všechno malým písmem, tak je toto dovoleno :-) Ale klidně ti tam ty velký písmena dám :-)
24.01.2009 10:46 -
Tak tydle poslední návrhy se mi líbí nejvíc. Hlavně ten černobílej. Jen bych možná to auto na pozadí udělal přímo z profilu a trochu víc zvýraznil.Zdar Lebeda
Tak tydle poslední návrhy se mi líbí nejvíc. Hlavně ten černobílej. Jen bych možná to auto na pozadí udělal přímo z profilu a trochu víc zvýraznil.Zdar Lebeda
24.01.2009 10:46 -
ÁÁÁ ještě jeden dodatek: Jelikož jsou mezi námi češtinářský puntičkáři který furt budou nespokojený a rejpat tak bych se s tim Jendo nemazlil a napsal tam vyloženě po našem, Česká Republika. To jen tak mimo abys ty měl klid a australan taky. :hammer: :hammer: :hammer:
ÁÁÁ ještě jeden dodatek: Jelikož jsou mezi námi češtinářský puntičkáři který furt budou nespokojený a rejpat :-D tak bych se s tim Jendo nemazlil a napsal tam vyloženě po našem, Česká Republika. To jen tak mimo abys ty měl klid a australan taky. :hammer: :hammer: :hammer: :-D :-D :-D