bohužel nemám ten obrázek z profilu - tohle je jedinej, kterej je kvalitní, ale bohužel je jen takhle Jestli někdo máte obr. jinej v pořádný kvalitě, tak sem s ním - projel jsem snad celej net a nic kromě tohodle .
bohužel nemám ten obrázek z profilu - tohle je jedinej, kterej je kvalitní, ale bohužel je jen takhle :-( Jestli někdo máte obr. jinej v pořádný kvalitě, tak sem s ním - projel jsem snad celej net a nic kromě tohodle .
24.01.2009 10:57 -
Re: Byl by zájem o nálepky xm klubu?
já myslel to k na konci v republik .... ale když se ti to tam tak líbí, tak to tam nech.
já myslel to k na konci v republik .... ale když se ti to tam tak líbí, tak to tam nech.
24.01.2009 10:59 -
me osobne se ten prvni navrh moc nelibi uz z duvodu ze kdych se nechaji udela cepice a trika nebo mikiny chteli by jsme to necha vysit ne sitotisk nebo nazehlovaci a v tom pripade by to bylo neresitelne
ja mel na mysli svohoku jako siruetu auta,neco jako maji kluci na C5clubu kde jsem si navrhy vypujcil
NAVRH 1
[img]http://xm.citroen-club.eu/files/logo1.jpg[/img]
NAVRH 2
[img]http://xm.citroen-club.eu/files/logo2.jpg[/img]
NAVRH 3
[img]http://xm.citroen-club.eu/files/logo3.gif[/img]
-
me osobne se ten prvni navrh moc nelibi uz z duvodu ze kdych se nechaji udela cepice a trika nebo mikiny chteli by jsme to necha vysit ne sitotisk nebo nazehlovaci a v tom pripade by to bylo neresitelne
25.01.2009 09:39 -
no me pamet moc neslouzi ale ty ma na SPZ nejake klubove logo ? pokud ja vim je to webova adresa klubu s cervenejma sipkama po stranach,nicmene pokud se ti tak libi a povazujes to za logo tak si ho vytetovat muzes taky treba na pr.el ,proti gustu...
na tema Plechr a klub ti to reknu jinak
kdyby nakrasne vymyslel deset log a podlozek pos SPZ
to ze z pro minutim projebal spoustu klubovejch penez to nevyrovna a timto bych diskusi v tomto vlakne na tohle tema uzavrel,otevr si jine k tematu,dekuji
@Caryfuk
no me pamet moc neslouzi ale ty ma na SPZ nejake klubove logo ? pokud ja vim je to webova adresa klubu s cervenejma sipkama po stranach,nicmene pokud se ti tak libi a povazujes to za logo tak si ho vytetovat muzes taky :) treba na pr.el ,proti gustu...
na tema Plechr a klub ti to reknu jinak
kdyby nakrasne vymyslel deset log a podlozek pos SPZ
to ze z pro minutim projebal spoustu klubovejch penez to nevyrovna a timto bych diskusi v tomto vlakne na tohle tema uzavrel,otevr si jine k tematu,dekuji
28.01.2009 07:41 -
jestli můžu, tak sem hodím můj neumělý odkaz na obrázek, který jsem tovřila místo firemní porady ) .link.
Je to fakt načmárané rychle rychle slepené, ale je to podbné trochu tomu, co sem nahodil Martin.
Tak zdarec
Ahojte pánové,
jestli můžu, tak sem hodím můj neumělý odkaz na obrázek, který jsem tovřila místo firemní porady :-)))
http://img5.imageshack.us/img5/2196/70439181hr5.gif
Je to fakt načmárané rychle rychle slepené, ale je to podbné trochu tomu, co sem nahodil Martin.
Tak zdarec :-)
06.02.2009 06:12 -
pod to bych frcla www.XM-club.info a to XM bych napsala tím fontem jak je autě.
To už jsem nestíhala, musela jsem jít otravovat svoji asistentku
pod to bych frcla www.XM-club.info a to XM bych napsala tím fontem jak je autě.
To už jsem nestíhala, musela jsem jít otravovat svoji asistentku :-)
07.02.2009 02:32 -
zdar, siluetu auta s nápisem opel kadet ci co jsem nedávno někde na soplu videl. Malovat neumím, na compu už vůbec ne. První co mě napadne u mého auta jsou koule a obrovský prostor. Na you tube je klip, kde je ukázáno, jak tlumení u našich šípů funguje. Z graficky zjednodušeného obrázku pérování bych vycházel (2D nebo 3D) , a když vidím ty podle mého vydařené reklamy s bruslícím atd. robotem, tak z toho taky kousek. No je to těžké vymyslet logo, aby se líbilo...
zdar, siluetu auta s nápisem opel kadet ci co jsem nedávno někde na soplu videl. Malovat neumím, na compu už vůbec ne. První co mě napadne u mého auta jsou koule a obrovský prostor. Na you tube je klip, kde je ukázáno, jak tlumení u našich šípů funguje. Z graficky zjednodušeného obrázku pérování bych vycházel (2D nebo 3D) , a když vidím ty podle mého vydařené reklamy s bruslícím atd. robotem, tak z toho taky kousek. No je to těžké vymyslet logo, aby se líbilo... :-)
07.02.2009 04:01 -
Mno já bych se k tomu rád vyjádřil. Darjin návrh nejni špatný jen by to chtělo dodělat a hodit sem kompletní verzi tak jak zatím popisujete. Pak teprve očekávat vyjádření ostatních.
Zdar Lebeda
Mno já bych se k tomu rád vyjádřil. Darjin návrh nejni špatný jen by to chtělo dodělat a hodit sem kompletní verzi tak jak zatím popisujete. Pak teprve očekávat vyjádření ostatních. :-)
Zdar Lebeda
07.02.2009 04:38 -
........no Felixi(Lebedo)a že se vyjádření určitě dočkáme,viď???Ty víš o čem je řeč. :hammer: :hammer: int: int:
........no Felixi(Lebedo)a že se vyjádření určitě dočkáme,viď???Ty víš o čem je řeč. :-( :-( :-D :-D :hammer: :hammer: :pint: :pint:
07.02.2009 12:38 -
mozna by stacilo napsat je XM Club
ale rad bych videl vyjadreni i ostatnich ,ja vim nedockam se ale je to prani, a podle toho by jsme udelali konecnou fazi i s trikama...
mozna by stacilo napsat je XM Club
ale rad bych videl vyjadreni i ostatnich ,ja vim nedockam se ale je to prani, a podle toho by jsme udelali konecnou fazi i s trikama...
08.02.2009 07:48 -
No, rada bych nahodila kompletni verzi, ale vite jak to je Casu je malo..
Inu zitra to zkusim alespon nakreslit v ruce Pak to vyblejsknu a nahodim. Chtela jsem nejak postouchnout tu Martinovu ideu..
No, rada bych nahodila kompletni verzi, ale vite jak to je :-) Casu je malo..
Inu zitra to zkusim alespon nakreslit v ruce ;-) Pak to vyblejsknu a nahodim. Chtela jsem nejak postouchnout tu Martinovu ideu.. :-)
09.02.2009 08:56 -
teda obdiv já to zkoušel nakreslit, ale jsem děsnej neumětel Můžeš mi pak prosím poslat co nejkvalitnější obr. na email: pucmeloun@centrum.cz - udělal bych několik verzí ...
Tohle jsem vytvořil jen tak narychlo - chtělo by to lepší kvalitu
Díky moc
teda obdiv :-) já to zkoušel nakreslit, ale jsem děsnej neumětel :-) Můžeš mi pak prosím poslat co nejkvalitnější obr. na email: pucmeloun@centrum.cz - udělal bych několik verzí ...
Tohle jsem vytvořil jen tak narychlo - chtělo by to lepší kvalitu :-)
Díky moc
09.02.2009 10:21 -
zdar, budu otravný, ale opravdu si myslím že XM je víc originální než Sopel Kadett. Koukněte na jejich logo... www.kadett.cz
Jinak fandím každému kdo nakreslí autíčko lépe než já (tak max. 6 stupeň ZŠ)
zdar, budu otravný, ale opravdu si myslím že XM je víc originální než Sopel Kadett. Koukněte na jejich logo... www.kadett.cz
Jinak fandím každému kdo nakreslí autíčko lépe než já (tak max. 6 stupeň ZŠ) :-)
09.02.2009 11:25 -
Nic, proti, ale logo sOpla je jako nekonkretni obtah nekonkretniho vozu... Proste nevyjadruje zadnou dulezitou linii... a Xm je auto, ktere ma tak vyrazne linky, ze nechapu, jak by si to nekdo mohl splest
ale at zvitezi hlas lidu
Nic, proti, ale logo sOpla je jako nekonkretni obtah nekonkretniho vozu... Proste nevyjadruje zadnou dulezitou linii... a Xm je auto, ktere ma tak vyrazne linky, ze nechapu, jak by si to nekdo mohl splest :-D
ale at zvitezi hlas lidu ;-)
10.02.2009 08:35 -
[quote]zdar, budu otravný, ale opravdu si myslím že XM je víc originální než Sopel Kadett. Koukněte na jejich logo... www.kadett.cz Jinak fandím každému kdo nakreslí autíčko lépe než já (tak max. 6 stupeň ZŠ) [/quote]
tak nejak tu nikde nevidim tvuj navrh..joo kritika ta tu byla bez prace a iniciativy vzdy
[quote]zdar, budu otravný, ale opravdu si myslím že XM je víc originální než Sopel Kadett. Koukněte na jejich logo... www.kadett.cz Jinak fandím každému kdo nakreslí autíčko lépe než já (tak max. 6 stupeň ZŠ) [/quote]
tak nejak tu nikde nevidim tvuj navrh..joo kritika ta tu byla bez prace a iniciativy vzdy
11.02.2009 04:03 -
Jaká kritika? Něco napsat snad nemusí vždy být kritikou. Návrh? No kreslit neumím, ale to vyobrazení které jsem jakž takž napsal o něco výše by se mi na triku nebo nálepce líbilo. Takže to shrnu. Nekritizuji, a navrhuji schéma hydrauliky 3D nebo 2D s logem XM. Jen mi silueta auta příjde malinko no jak to napsat a nekritizovat...
Jaká kritika? Něco napsat snad nemusí vždy být kritikou. Návrh? No kreslit neumím, ale to vyobrazení které jsem jakž takž napsal o něco výše by se mi na triku nebo nálepce líbilo. Takže to shrnu. Nekritizuji, a navrhuji schéma hydrauliky 3D nebo 2D s logem XM. Jen mi silueta auta příjde malinko no jak to napsat a nekritizovat...
11.02.2009 04:43 -
Vis jak divne to bude vypadat? Cara cara na konci koule? :lol: :lol:
My jsme nalepky pojali, jako "oznaceni" klubaku, ktere ale pochopi i neklubak. Ja nevim, me se to nezda, nebude to proste jednoznacne :-?
P.S. Nemusis umet kreslit, staci si otevrit i Malovani ve Woknech a tam ty carky dohromady das. Staci navrh, skica, ne dokonale dilo
Vis jak divne to bude vypadat? Cara cara na konci koule? :lol: :lol:
My jsme nalepky pojali, jako "oznaceni" klubaku, ktere ale pochopi i neklubak. Ja nevim, me se to nezda, nebude to proste jednoznacne :-?
P.S. Nemusis umet kreslit, staci si otevrit i Malovani ve Woknech a tam ty carky dohromady das. Staci navrh, skica, ne dokonale dilo ;-)