Potýkám se teď s takovým stavem, že mi při jízdě párkrát vypnulo relé běhu motoru (nebo se mi to tak jeví). Projevilo se to tím, že při sešlápnutí brzy/rozsvícení dálkovek pohaslo osvětlení, restartovalo se rádio a vypnul a zapnul se motor.
V průběhu tohoto jsem zrovna předjížděl. Takže dobrá situace.
Napadly mně tyto možnosti:
1. vadná kostra (ale je jich víc, tak nevím která)
2. vadné relé běhu motoru
3. vadné spojení od altíku k tomu relé
4. spínačka
Proto vznáším dotaz jestli se někomu nedělo něco podobného, případně kde najdu kostru u středového tunelu (odkazují na ní schémata).
Děkuji za každý podnět k přemýšlení.
Zdravím,
Potýkám se teď s takovým stavem, že mi při jízdě párkrát vypnulo relé běhu motoru (nebo se mi to tak jeví). Projevilo se to tím, že při sešlápnutí brzy/rozsvícení dálkovek pohaslo osvětlení, restartovalo se rádio a vypnul a zapnul se motor.
V průběhu tohoto jsem zrovna předjížděl. Takže dobrá situace.
Napadly mně tyto možnosti:
1. vadná kostra (ale je jich víc, tak nevím která)
2. vadné relé běhu motoru
3. vadné spojení od altíku k tomu relé
4. spínačka
Proto vznáším dotaz jestli se někomu nedělo něco podobného, případně kde najdu kostru u středového tunelu (odkazují na ní schémata).
Děkuji za každý podnět k přemýšlení.
Kostry su pri rychlostnej pake. Skus vybrat ten plastovy kryt a aj ten druhy s klavesnicou. Uvidis zvazecek kablu chytenych o karoseriu. A ked ne, musi tunel ven.
Kostry su pri rychlostnej pake. Skus vybrat ten plastovy kryt a aj ten druhy s klavesnicou. Uvidis zvazecek kablu chytenych o karoseriu. A ked ne, musi tunel ven.
Koukals na ty kostry? Já si předevčírem dával nové rádio a shodou náhod našel tu kostru mezi sedačkami. Když vyndáš rádio, resp. pokud máš rádio pod krytem, tak ten plastový kastlík, uvidíš ji tam zašitou mezi kabely - klasická šestihranná matka na 10 mm klíč. Přístup jak k penězům, ale dá se i bez demontáže tunelu.
Koukals na ty kostry? Já si předevčírem dával nové rádio a shodou náhod našel tu kostru mezi sedačkami. Když vyndáš rádio, resp. pokud máš rádio pod krytem, tak ten plastový kastlík, uvidíš ji tam zašitou mezi kabely - klasická šestihranná matka na 10 mm klíč. Přístup jak k penězům, ale dá se i bez demontáže tunelu. :-p
Ahoj,
Koukal. Vyčistil jsem všechny v motorovém prostoru a Dvě u nohou řidiče.
Nedivím se, že to po letech nevodí - styčné plochy byly zalakovány a přechod byl pouze přes závit a dosedací plochu šroubu.
Po pročištění těchto koster pět funguje dobře tachometr a auto už se za jízdy nerestartuje... Jen ten otáčkoměr to asi nepřežil.
Předtím ukazoval každý druhý zapnutí zapalování, teď už asi umřel definitivně.
Nevíte někdo jak byl řešenej otáčkoměr u BOSCH čerpadel? Měl jsem LUCAS EPIC a někdo to předělal na bosch, ale jednotka EGR zůstala stejná... Tak jestli by nestačilo sehant otáčkoměr z Y3ky?
Ahoj,
Koukal. Vyčistil jsem všechny v motorovém prostoru a Dvě u nohou řidiče.
Nedivím se, že to po letech nevodí - styčné plochy byly zalakovány a přechod byl pouze přes závit a dosedací plochu šroubu.
Po pročištění těchto koster pět funguje dobře tachometr a auto už se za jízdy nerestartuje... Jen ten otáčkoměr to asi nepřežil.
Předtím ukazoval každý druhý zapnutí zapalování, teď už asi umřel definitivně.
Nevíte někdo jak byl řešenej otáčkoměr u BOSCH čerpadel? Měl jsem LUCAS EPIC a někdo to předělal na bosch, ale jednotka EGR zůstala stejná... Tak jestli by nestačilo sehant otáčkoměr z Y3ky?
otáčkoměry z Y3 jsou ještě víc poruchový než z Y4 to bych já osobně nedělal ještě zkus pohrát si z konektorama v přístrojích.
otáčkoměry z Y3 jsou ještě víc poruchový než z Y4 to bych já osobně nedělal ještě zkus pohrát si z konektorama v přístrojích.