To že to rychle padá dolů je defatko normální stav opotřebení komponentů hydrauliky. Tj: brzdový válec a zadní pístnice. Už je to opotřebené tak že ta LHMka rychleji mizí přes přepady zpátky do nádobky. Je to naprosto normální jev. Pokud se ti po nastartování motoru zvedne zase nahoru tak to neřeš a smiř se stím. To že když auto dáš úplně dolů tak vypustíš komplet tlak v pérování tak čerpadlu trochu déle trvá než zase auto zvedne. To je další normální jev.
To syčení: Mám pocit že to dělá kostka, pokud máš teda hydro. čerpadlo jednovývodové. Dvouvývod už kostku nemá. Když máš kostku tak ta ti rozděluje tlak LHM do řízení a pérování. Když kostku nemáš tak na čerpadle jsou dva vývody. Jeden přímo do řízení a další do hl. regulátoru tlaku.
Termostat káždopádně vyměn neb si jen nízkou teplotou motoru pěkně kurvíš mothůrek a spotřebu dostaneš pod 6l leda tak ve snu. Já když motor lehtám tak jsem na spotřebě 5,7l a to díky 90 stupňové teplotě a vykuchlýmu výfucku.
PS: někdě jsem tu v tomto topicu četl i možnost dání měkčích koulí z BX. Toto zásadně nedoporučuju!!!! Je to na silnici o tlamu a notabene to kurví komponenty náprav. (Mě to zkurvilo ložiska v zadních ramenou a dorazy)
Dofuk: dofuk taky nelze doporučit. POUZE u koulí kde je známá jejich historie a jen tlumící koule. Centrální guli nedofukovat dávat pouze novou, neb ta ludra umí prdnout v tu nejnevhodnější dobu a pak člověk nezabrzdí.
Zdar Lebedák