40 litru to nestoji!!kamos si nechaval delat sice jenom vymenu vlozek pisty pistni krouzky zbrouseni hlavy a jeste nejaky kravinky a dal za to 8 tisic..
jo ja sem si cikal ze ty novi cerpadla budou stat za prd..proto mam rad starou osvedcenou klasiku..
nevim kolik toci 2,1 pac mi nejde otackomer ale muj P205 1,9TD teda po nejakych mensich upravach toci 6000 ot/min a ma kolem 120 koni samozrejme motor je z BXe a ma cerpadlo Bosch a turbo Garet
a to je pouze pridana nafta na kuzelu a tlak turba 1,6 bar..ale nevim co by to udelalo na 2,1 a radsi to ani zkouset nebudu
jo to sem se chtel taky zeptat kolik tlaci 2,1 na tom turbo ukazateli? me trochu prez pulku a zda se mi ze to je nejak malo a turbo misto aby piskalo tak spis zacne sicet..jako by nekde utikal tlak..hadice sem vsechny prolez vsechny sponky dotach sice se od ty doby tlak trochu zved ale furt se mi to nezda..tak nevim jestli je mezichladic deravej nebo turbo jestli to nema za sebou?
uz se nekomu stalo ze byl deravej mezichladic vzduchu?(interkoler)-nevim jak se to pise
jo Klokane ja mel na mysli vybrus valcu..
na aute si radsi delam vsechno sam po zkusenostech se servisem.. vymenit trisku ve vstrikach neni tak hrozna prace na to abych to dal do servisu kde to stejne nejakej ucen pose.. nemyslim to zle ale to co my vyvadeli s autem v servisu to je proste neskutecny..