19.10.2005 11:21 -
Re: Ventil hydractivu z H1 fotky (odkaz)
No asi takhle.Mam auto už 4 roky a neustále mi připadá, že to není tak měkké jak by mělo být.Koule jsem nechal dofoukat tehdy ještě u Rady a nic.Nechal jsem překontrolovat jednotku hidroaktivu, mam za sebou proplach, tedy už rok ale po přečtení tvého článku mi zase svitla naděje, že budu třeba jezdit někdy naměkko.Zkoušel jsem i variantu s přímo spojeným Hventilem na +12V a pouze to nesedělo v zatáčkách, ale nic moc.Pak mě sveze třeba Kendy a jedu jak v peřince.Pravda má to možné trochu převrtané, ale svezl jsem se i s jinými a je to něco jiného.Možná si už i vymýšlím a problém třeba vůbec žádný není, ale přesto.Pokud ale budu mlet s autem na místě tak mi přijde vcelku OK.Tak nevím.Pravdou je, že jsem nikdy nehrabal na kostku a začíná mi jít ztuha řízení a občas mi přijde, že úplně vysadí.Je třeba možné, že to souvisí i s tím pérováním.Možná je zakopanej pes tady.Bavil jsem se na srazu s Cabadakem, že jde kostka přetěsnit, ale vydřené šoupě v sadě není a proto by stálo za to koupit možná novou.To ale bude asi palba.Taky se poslední dobou začíná auto strašně dlouho zvedat.Třeba se mnou loučí i čerpadlo. dino