Zdravim,nejdřív něco na obhajobu mého testíku. Takže abych to osvětlil. Celý problém začal u mého xmka a to tak, že si to dělalo co chtělo, chvilku bylo měkké pak zase tvrdý. Taky to dělalo, že se mi prostřední koule otevřely za jízdy a já byl hned na zemi. Takže od té doby prověřuji hydroactiv tímto způsobem, protože kdyžto moje stálo na místě tak bylo vždy měkké a tedy by se dalo usuzovat, že je vše OK a ono ne. Tak že od té doby propaguji tento test, který na 100% odhalí funkčnost hydraulické části hydroactivu. Dá se krásně vyzkoušet okamžitá odezva na otevření koulí na H ventil a zkouška obou koulí u kterých teda netvrdím, že po tomto testu by měli být dobré, ale nejsou určitě proražené a dají se dofouknout. A ještě jedna moje zkušenost a obhajoba, po tom co jsem opravil můj H ventil tak jsem neměl vyhráno, hydroactiv sice fungoval, ale zadek mi něměknul vůbec, nebo byl pořád měkký a nebo dělal vše,ale se zančnou prodlevou což je také nežádoucí.
Tak že jak už jsem psal, to že je auto měkké neznamená, že je hydroactiv OK!!!
No a teď k tomu problému. Já osbně bych začal postupně, jak někdo psal vyčisit sítko a potom H ventil a kdyby to nepomohlo tak ty šoupátka, protože při tom proplachu se mohlo uvolnit cokoliv a ty šoupátka jsou na to pěkně nachylný, ale v tvym případě by to byla velká smůla, když řikáš že to před proplachem šlapalo. A kdyby došlo na ty šoupátka tak až budeš mít trubičku od h ventilu ve vzduchu zkus sepnout H ventil měla by s tý trubičky téct LHM a po vypnutí přestat. Taky taková dobrá meziskouška.
A poznámka na konec: Neboj se odpojovat počítač nic se nemůže stát, ale odpojuj jenom černý konektor, prtože kdyby si odpojil ten druhý tak by se ti načetli do závad všechny čidla který si odpojil. Tím že odpojíš černý si počítač už nic nezapíše, protože mu vezmeš napájení. Ale jak píšu nebát se toho!!!!!