Já to tušil. Hele, já Ti to neberu, jen jsem chtěl říct, že nejmenší zlo je začít tam, kde mě to nic nestojí a rychle se přesvědčím o funkčnosti dílu. To jest ta zkouška o propustnosti brzdového válce při sešlápnutí pedálu a kontrole vracečky do nádoby LHM. Tam bych prostě začal já, dá se to udělat za pár minut s jasným výsledkem. Ale jasně, že může začít kontrolou a přetěsněním kostky, pak výměnou regulátoru, výměnou čerpadla a spoustou dalších věcí. Já to přeci nikomu neberu. Jen jsem napsal svůj názor.
To co píšeš ohledně priorit bezpečnosti znám.
Když o tom tak přemýšlím, proč mu při brzdění nepřestane chodit řízení a "jen" spadne zadek. Teoreticky by to jedno zabrzdění měla udržet i akumulační koule. A i v případě vadné koule by to mělo udržet čerpadlo, pokud je teda dobré. Není tu nikde napsané ( aspoň tuším ) za jak dlouho se auto zvedne do jízdní polohy a jak často cvaká regulátor. To je myslím dost důležitá věc u tohohle problému. Já jen vím, že pokud auto leze nahoru a šlápnu na brzdu, tak se zadek zastaví a pokud pedál povolím, tak vyletí nahoru. Tudíž bych začal právě u brzdového válce, protože je tam spojitost se zadkem..... Ale jak říkám, tam bych začal já, i když netvrdím, že je to stoprocentně ona závada.