Zdarec chytrý hlavičky. Trápí mě jeden problém na mém vozítku a to, že se mi stává, že auto zůstává při jízdě dost často tvrdé, někdy to povolí samo (to málo kdy) jindy zase pomůže když auto zvednu do teréní polohy a pak ho pustím až dolu, vždy je pak cítit znatelný (skokový) propad zadku.. Skoušel jsem dělat ten test H-ventilu s tím odpojením konektoru řídící jednotky, ale podle toho je OK. Další věc je to, že když už je auto měké, tak zase neztvrdne když bě mělo (tedy alespoň si myslím že by mělo) je to hlavně znát při brždění, kdy se mi zadek zvedá až nahoru, při prudkém zabrždějí je to hodně nepříjemné, sestující na zadních sedadlech si pak připadaj jak na horský dráze.. Tak by mě hlavně zajímalo, jestli se o "ztvrdnutí" auta stará jen H-ventil, nebo jestli jsou na autě jěště nějaké další el. ventily, které by to mohly zapříčinit.. Na závěr jen, auto má najeto 150tisKm (poctivých-serviska) ve 120tis je vyměněná LHM a teď nedávno cca 2000Km dofoukané koule, je vybavené i zadní protipadací koulí... a teď babo raď :lol: