Nemám rád, když mne někdo napadá za něco, co je dnes standardem. Jen chci sdělit pro všechny, co mají podobné tendence ... u všech autoakumulátorů jsou dnes údaje udávány v normách EN (když už je tedy Kendy takový puntičkář na detaily .. tak nikoliv EU, ale EN) a norma DIN se již pro tyto údaje u autoakumulátorů nepoužívá, používá se norma ČSN EN 364310 a 364320, takže na nich těžko normu DIN najdete a většina prodejců na Vás při požadavku v normě DIN bude jen koukat. Jestliže si koupíte akumulátor od AKUMY,BANNERu,FIAMu či jiného výrobce, tak jsou hodnoty uváděny v normě EN a tedy porovnatelné .. a mně šlo o to, že jsem nenašel od jiného výrobce v zadaných rozměrech výkonnější akumulátor. A je tudíž NAPROSTO a ÚPLNĚ jedno, zda je to v normě EN nebo DIN (resp. v normě DIN v těchto rozměrech tedy seženete akumulátor o úplně jiném max. start. proudu). ..... A od moderátora mne mrzí upozornění, aniž by se on zamyslel nad jablkem sváru. Nerad bych se dožil toho, že zde bude brána váha názoru dle toho, jaký je kdo guru .. přesně řečeno .. je totální nesmysl a matení ostatních uvádět a srovnávat zde normu, která se již pro daný produkt nepoužívá a jen by to mátlo neznalé, protože všichni se řídí normou jinou. Takže hrušky s jablkama zde, bohužel, plete Kendy.