zdravím vás všechny a prosím o radu... když nastartuji, svítí chvíli STOP, auti se zvedne a stopka zhasne, což je normální,ale normální už není, že během jízdy začne problikávat a pak svítí trvale. Auto se sem tam propadne na zadek, tak je nutno ho přizvednout,trochu se srovná, ale nic moc.
Doma jsem do dala do montážní polohy, až po několikátém vytočení kol se uráčilo zvedat,ale i tak to dlouho trvalo..
ten klobouček na nádržce na měření hladiny LHM - psalo se tady, při montážní poloze a za chodu motoru kolečko musí být mezi červenými ryskami, i při dolití LHM je pořád nad nimi..
... co mě je jaksi nejasné, že se zároveň se STOPKOU rozsvítí i kontrolka brzd, takže chvíli display hlásí zkusit sešlápnout brzdy, pak zase HYDRAULIK DRUCK, prostě neví co dřív..
kostka je měněná, nikde pod autem ani kapka té zelené břečky, pístnice řízení od pana Štiky je už také na svém místě, co se týká točení kolama, to je fakt razantní změna, předtím jsem musela jezdit pouze rovně...
... mechanik mě říkal, že problém STOPKY bude právě v té pístnici, že prý se v ní vrací tlak (bohužel asi jsem přeslechla, kam se vrací), tak jsem volala p. Štikovi, ten říkal, že je to blbost, pokud z posilovače neteče LHM, je OK a navíc nemá vůbec žádný vliv na rozsvícení STOP
... auti bylo nějak 18. ledna bourané z boku na blatník (u spolujezdce) a možná ještě něco málo k tomu, prostě bylo v servisu na výměnu toho posilovače a jakýsi zakazník do Xema nacouval. Ale to se může stát kdekoliv a kdykoliv, upřímně řečeno na pozemku servisu je to výhoda, mechanici vše zařídili, ale ptám se, jestli i toto může mít vliv na nějaký hydraulický bazmek v místech za blatníkem, který vypadal, jak zmačkanej papír
.... no a jaksi není slyšet cvakat čerpadlo, snad alespoň jednou za půl hodiny by se mohlo ozvat, předtím cvakalo jak o závod...
omlouvám se za neodborný text, doufám, že nebude až tak nesrozumitelný, mějte se...