Aby problémy se startováním nebyly jediné, přidal se k nim ještě hydractiv: všechny koule kromě akumulační a přední prostřední jsou čerstvě dofouknuté (tyhle dvě nešly povolit a budou se dofukovat později - zvlášť akumulační je úplně prázdná). Zkoušel jsem dělat test hydractivu podle návodu od Dana:
1. Nastartovat auto a nechat ho zvednout do normální polohy a potom ho spustit až na zem.
2. Otevřít kapotu, sundat kryt z té černé plastové bedýnky, ve které jsou umístěny řídící jednotky.
3. Zaměřit se na počítač Hydractivu, má jako jediný dva oddělené konektory.
4. Odpojit levý konektor, ( myšleno po Vaší levé ruce, pokud stojíte před autem a čelem k němu ) bývá černý, ale není to pravidlo.
5. Auto zvednou do normální polohy a až se do této polohy zvedne, připojíme konektor zpět.
6. A teď pozor!!! Auto by se mělo propadnou na zem a to předek i zadek.
Problém je, že auto se po připojení konektoru ani nepohlo, prostě zůstalo nahoře. Přitom H-ventil po vypnutí motoru vypne, ale pokud přivedu napětí na pin č.9 levého konektoru jednotky, nesepne. Auto je ale při jízdě docela měkké, jenže nejde přepnout do sport režimu - kontrolka i nápis Sport suspension se rozsvítí, jenže auto zůstane dál měkké. Zkusil jsem odpojit oba konektory od jednotky hydractivu a projet se - auto je pořád docela měkké, takže buď jezdím stále ve sportovním režimu a nevím o tom (v tom případě ale nevím, co mi to cvaká pod autem cca 15-20 vteřin po vypnutí klíčku), nebo se to celé zbláznilo. Rozdíl tam ale být musí - pokud zkusím stlačit dolů předek či zadek stojícího nastartovaného auta, jde to poměrně lehce a houpe se, pokud zkusím to samé po vypnutí motoru, pohne se jen o kousek.
Před chvílí jsem zkusil zapojit jinou jednotku, tak uvidíme, co to provede teď ...