27.10.2006 11:56 -
Re: Danův návod na kontroly hydrauliky ...
ještě k tomu experimentování, jestli při zaplým zapalování budeš vytahovat a zandavat konektory od počítačů, připojovat si tam homo domo splácaný rádobyzkoušečky tak obecně autu rozhodně neprospěješ, v lepším případě si počítač načte chybu žeš mu něco odpojil, v horším ho klidně odpálíš pokud spojíš nebo škrtneš konektorama o co nemáš. Pokud bude mít počítač načtenou nějakou chybu, tak se rozhodně nebude chovat tak jak má.
Nechápu proč takhle blbnout když ke Zdeňkovi to máš kousek a on má jak staršího Elita tak novou Lexii 3.
Za sebe musím říct, že sem se v XMku jak starým dvoulitru, tak 24v i teď v 16v hrabal v dost věcech, ale vždy v servisu s odborníkem za zadkem a počítače byly pro mně VŽDY A ZÁSADNĚ TABU. Pokud vím tak jim můžeš ublížit i žárovkovou zkoušečkou když pustíš plnejch 12v kam nemáš.
Pokud hodláš takto experimentovat s počítačema a elektrikou, tak pak ale nechoď ke mně brečet, že ti něco nefunguje na elektrice.
Starej počítač na hydraktiv sem ještě našel ve skříni takže ho budeš mít u Zdeňka, abys věřil že je tam jinej (fotku hodim do galerie). Starý ventily jsem vyhodil, protože při demontáži se držej jak čert kříže. Se Zdeňkem se dohodnu aby ti udělal diagnostiku zdarma a smazal chyby.