No, zatím jsem to vyřešil zapojením žárovek v displejích na samostatný okruh. Takže žárovky svítí nezávisle na funkci displejů. Trošku problém byl s levým displejem, kde napájení žárovek spíná vlastní elektronika displeje se zhruba 2 vteřinovým zpožděním. Takže jsem to originální napájení musel přerušit proškrábnutím vodivých drah na tišťáku displeje a napájet tam dráty k tomu vnějšímu okruhu. Nicméně funguje to. Do cesty napájení těch žárovek jsem ještě vřadil 12V stabilizátor napětí aby nedostávaly velké napěťové rázy. Přece jenom napětí v palubní síti auta je věc dost kolísavá.
Tento víkend jsem byl za Martinem v Olomouci a o téhle věci jsme se bavili. Martin má za to, že v tom levém displeji dojde k útlumu po přivedení napětí na některý z pinů konektoru po rozsvícení světel. Takže vyřazení toho pinu z provozu by bylo elegantnější řešení než "kurvit" tišťák. Jde jen o to zjistit, který pin to je. Což znamená rozebrat palubní desku a měřit a měřit a měřit. Zatím jsem to nedělal, nemám teď čas a navíc venku zas není takové teplo, abych věnoval několik hodin na ulici rozebírání a skládání přístrojovky, když to není nezbytně nutné...