No jo, nikdo samozřejmě nemá takové znalosti, jako Ty, to je všem jasné.
Jen odpovím na Tvé, podle mě zbytečné napadání mého příspěvku.
To, že o tom vím kulové, to vím taky a proto jsem volal do TŘÍ autorizovaných servisů Citroen ohledně nakódování displeje pro zobrazování rádia. Pak jsem se ještě bavil s p. Šámalem a "výsledek hovoru všude stejný. Takže vím sice stále kulové, ale to, co mi řekli odborníci jsem napsal tady. Jestli tím matu lidi, je mi to líto. Třeba jim napíšeš přesně, jak to je a bude klid.
Nevidím ani slovo o tom, že bych psal, že displej má nebo nemá diagnostiku. Můžu Ti ale připomenout přesně Tvoje slova, když jsme toto řešili v SZ. Tam jsi mi napsal:
"informace z radia zobrazuje kazdej lcd i noveho modelu"
Řešili jsme tam i Alešův displej a na to jsi mi odepsal:
"pales si koupil jinek a musel se nakodovat do systemu,bezna vec....do lcd se nic nenahrava neni to ani mozne..."
O konstrukci jistěže nemám ani páru, jen vím od Tebe, že v novém displeji jsou navulkanizované vodivé pásky, které propojují plošný spoj se samotným LCD. Pak jsem si ho taky několikrát rozebral, abych se o tom přesvědčil. No a ve starém ( ten jsem rozebraný neměl, ale vím to z doslechu ) údajně je spoj zajištěný tou vodivou gumou, jako v digitálkách.
Nevím o tom, že by se starý displej pokazil, ale o nových displejích by se na toto téma dala napsat kniha. Proto jsem napsal, že si myslím, že toto spojení, které je použité v mém nynějším displeji vydrží delší dobu. Nikomu jsem to ale nedoporučoval. Proto jsem napsal i ten článek o opravě displeje, abych ostatní VAROVAL před takovouto opravou. Taky jsem po pravdě napsal, že p. Šámal opravuje displeje tak jak by každý očekával a dává na to tuším i záruku. Cena 1500 Kč. Kdybych to věděl dřív, tak jsem mu ho klidně na tu opravu poslal a peníze v tom nehrály žádnou roli.
No a nejlepší nakonec:
taky te naposled a verejne zadam,kdyz to pres SZ nechapes, aby jsi sve odkazy daval kde mas a ne nekam na Sweb..pokud ne budu je mazat...
Pokud máš na mysli odkaz na schéma konektorů, který jsem pro Šepletu dal na svůj sweb, tak opravdu netuším, kam bych to měl dávat. Že by do odkazů? To snad ne. Mohl bych to jedině umístit do obrázků v článcích, tam bych ale musel podstatně změnit rozlišení a z celého schématu by po zvětšení bylo vidět pramálo.
Ale ať je po Tvém:
Přede všemi slibuji, že veškeré odkazy na různé obrázky a schémata budu zde ve fóru posílat oprávněným osobám pouze v SZ nebo v e-mailu. Tak, aby se dostaly pouze k nim a nemohl je kdokoliv jiný zneužít a ani se na ně podívat.
Věřím, že jsem Tě tím uklidnil a už se nebudeš muset trápit s tou mou zpropadenou neposlušností.....