Také si myslím, že je čerpadel na XM dost. Já tam to čerpadlo z BX dal jenom proto, že původní se rozbilo v pátek odpoledne a v sobotu ráno jsem měl jet do Německa. Takže jsem musel sáhnout po tom, co jsem během několika hodin sehnal. Už je tam skoro 8 let a žádný problém. A to i když má jiný průměr řemenice. On ten rozdíl v průměru je zanedbatelný a projevuje se pouze v jiné rychlosti otáčení čerpadla při volnoběhu. Jakmile je motor v otáčkách, tak se čerpadlo stejně točí mnohem rychleji a hlavně pokaždé jinak rychle. Takže je v podstatě jedno jaká je řemenice, protože čerpadla jsou stavěná tak, aby zvládala rychlost odpovídající maximálním otáčkám motoru a tedy všechno, co je míň je v pořádku. Důležité je jen aby otáčky čerpadla při minimální rychlosti - tedy při volnoběhu - byly dostatečné pro dosažení dostatečného tlaku v soustavě. No a jelikož tlaku z čerpadla je vždycky o něco víc, než je potřebné minimum (pak to snižuje regulátor), jsou i o něco pomalejší otáčky čerpadla dostatečné k vytvoření potřebného počátečního tlaku při volnoběhu.