20.09.2007 11:41 -
Re: Ventilace.. Kde jsou ty vetraky?
To je parada tohle forum Ok tak uz priblizne vim jak mrknout na vetrak.. po pokusu poreferuju.
K prevodovce.. kolik tak stoji? Rikam si, zatim s tim jezdit jde a pokud ji to chce vymenit celou a nenici to nic jinyho, tak to muze pockat.. jestli je to tak?
Svetla.. svitej uz nejak malo a dolu at kroutim jak kroutim tema stelovatkama v motoru.. dalkovy jsou super, ale potkavaci :-// Ale nekde jsem tu videl thread o xenonech za 3k... tak snad v budoucnu Zatim asi vycistit a nejak se pokusit sestelovat co?
A taky uz jsem zazil nejaky ty krusny chvilky, takze by to asi chtelo nevy plasty dopredu a dozadu.. Nevite kde to sehnat? A jde to sehnat uz v original barve? (takova vinova..) To by se mi hodilo
No je toho spousta co bych rad vylepsil.. na chudackovi. Treba taky.. v jaky cenovy relaci se pohybuje ten velkej otviraci dekl skryvajici motor.. Priste budu prisnejsi, kdyz se mi po tom lidi valej jak na lehatku.. grrr
Jinak.. jak je to se srazama? Docela bych mrknul jak muze byt XM krasny a krasnejsi